top of page
Bananen bladeren

30 minuten

In een sessie van 30 minuten worden nek en schouders, rug en benen gemasseerd met zachte technieken. Een weldaad voor je lichaam en geest. Deze massage kan je uitbreiden met een voet- of gezichtsmassage.

RELAX

26€

Groene bladeren

30 minuten

Heb je last van een vastzittende nek of ruglast? In deze massage worden de spieren los gemasseerd met stevige grepen. Het kan zijn dat deze massage wat pijnlijk is en dat de dag nadien wat stramheid in de spieren zit.

HOOFD, NEK- EN RUGMASSAGE

26€

Palm Leaf

60 minuten

Kies je voor een massage van één uur, dan wordt heel het lichaam gemasseerd zoals bij RELAX inclusief gezicht, handen en voeten, buik en voorzijde van de benen.

FULL BODY

46€

Groen en Geel

30 minuten

Zijn spieren verzuurd door een sportieve prestatie of zware arbeid? Dan kan deze massage je spieren weer soepel maken. De verzuring wordt weggemasseerd met stevige grepen. Na de massage gaan je spieren wat pijnlijk en gevoelig zijn, maar dat gaat over na één of twee dagen.

SPORTMASSAGE

26€

blad

90 minuten

Je kan ook kiezen voor een superlange massage van 90 minuten. De inhoud is hetzelfde als bij FULL BODY, alleen worden de technieken langer toegepast.

TOTAL RELAX

66€

Gluren door een Blad

10  minuten

Een ontspanningsmassage RELAX van 30 minuten kan uitgebreid worden met een voetmassage of een gezichtsmassage.

OPTIE VOET OF GEZICHT

4€

Sportmassage info
bottom of page